Locatie

Radboudumc Experience Center

Blommers Coffee Brewers is gevestigd aan het Geert Grooteplein 15 in Nijmegen, recht tegenover de hoofdingang van het Radboud Ziekenhuis, in het Radboud Experience Center.

In het gebouw is de buitenpatio geheel met glas overkapt, waardoor er een hoge centrale en zeer aantrekkelijke ruimte is ontstaan.

Het Radboud Experience Center is een gebouw uit de jaren negentig van de vorige eeuw dat in 2020 geheel gerenoveerd en uitgebreid is. Het gebouw faciliteert de ontmoeting tussen zorg en onderzoek, onderwijs en innovatie en omvat functies als een auditorium, klinisch trainingscentrum, skills labs, werkgroepruimten, diverse vergaderzalen, flexibele overlegplekken en een bibliotheekgedeelte met een digitale database. Deze mix aan functies hebben allemaal één ding gemeen: het stimuleren van ontmoeten, onderzoeken en kennis delen.

In het gebouw zijn ook kantoren ondergebracht voor groepen binnen het Radboudumc die zich bezighouden met onderzoek, innovaties stimuleren en nieuw trends en behoefte ontdekken in de gezondheidszorg.

Ten slotte biedt het nieuwe gebouw plekken voor ontmoeting en ontspanning, zogenaamde ‘Hubs’. Hier is Wifi-verbinding, zijn docking stations en kan apparatuur opgeladen worden. Een ruimte die ontwikkeling en innovatie uitstraalt. Een inspirerende omgeving om elkaar te ontmoeten en onder het genot van een hapje en drankje van gedachten te wisselen.

Het gebouw heeft een aantrekkingskracht voor de gehele campus en zal evenementen met internationale allure faciliteren.

Het Radboud Experience Center is er niet alleen voor medewerkers van Radboudumc en studenten, maar ook voor bezoekers die gebruik willen maken van de voorzieningen en op de hoogte willen blijven van actuele ontwikkelingen in de zorg.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 08:30 – 15:30

Come in and have a coffee with us

BLMMRS
Coffee Brewers

Geert Grooteplein 15
6525 HP Nijmegen

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 - 15:30

Follow us!